Halálfélelmük volt a magyar celebeknek a Farm VIP-n: ki nem találnád, miktől rettegtek

HelloVidék   
  Megosztom
Halálfélelmük volt a magyar celebeknek a Farm VIP-n: ki nem találnád, miktől rettegtek

Erdélyi Mónika és Oláh Gergő elmesélték, hogyan viselték a Farmon az életet, mitől féltek leginkább, milyen fóbiáik vannak.

Hétfő este startolt el a Tv2 reality második évada, a Farm VIP. Az nlc megkérdezte Oláh Gergőt és Erdélyi Mónikát, milyen félelmeik vannak, amelyekkel meg kellett bírkózniuk a felvétel során. Erdélyi Mónika elárulta, ő bizony a lovaktól retteg a legjobban, de tart a pónitól és a csacsitól is:

A Farmon hirtelen halálfélelmem volt a csacsi és a pónik közelében is, nem volt jó érzés, amikor a kezembe kellett fogni a gyeplőt, én ugyanis félek a lovaktól. Gyerekkoromban egy Sári nevű ló majdnem ledobott a hátáról, amikor nagyjából 10 éves koromban felültettek rá, és megbotlott velem. Bennem ez olyan félelmet keltett akkor is, hogy megfogadtam, többet nem megyek a közelükbe, nekem valahogy túl nagy állat. Elhiszem, hogy békések és aranyosak, de nem nekem

– árulta el Erdélyi Mónika. Ellenben Oláh Gergőt inkább a bogarak riasztották meg, de nem csak ezektől parázott:

Félek a pókoktól és a bogaraktól, de például a pulykának sem merek a közelébe menni, mert egy idegbeteg állat. Felfújja magát, egyből támad, de szerintem érzi is rajtam a rémületet

- közölte a lappal.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

celeb

oláh gergő

erdélyi mónika

farm vip