Halálfélelmük volt a magyar celebeknek a Farm VIP-n: ki nem találnád, miktől rettegtek

HelloVidék   
  Megosztom
Halálfélelmük volt a magyar celebeknek a Farm VIP-n: ki nem találnád, miktől rettegtek

Erdélyi Mónika és Oláh Gergő elmesélték, hogyan viselték a Farmon az életet, mitől féltek leginkább, milyen fóbiáik vannak.

Hétfő este startolt el a Tv2 reality második évada, a Farm VIP. Az nlc megkérdezte Oláh Gergőt és Erdélyi Mónikát, milyen félelmeik vannak, amelyekkel meg kellett bírkózniuk a felvétel során. Erdélyi Mónika elárulta, ő bizony a lovaktól retteg a legjobban, de tart a pónitól és a csacsitól is:

A Farmon hirtelen halálfélelmem volt a csacsi és a pónik közelében is, nem volt jó érzés, amikor a kezembe kellett fogni a gyeplőt, én ugyanis félek a lovaktól. Gyerekkoromban egy Sári nevű ló majdnem ledobott a hátáról, amikor nagyjából 10 éves koromban felültettek rá, és megbotlott velem. Bennem ez olyan félelmet keltett akkor is, hogy megfogadtam, többet nem megyek a közelükbe, nekem valahogy túl nagy állat. Elhiszem, hogy békések és aranyosak, de nem nekem

– árulta el Erdélyi Mónika. Ellenben Oláh Gergőt inkább a bogarak riasztották meg, de nem csak ezektől parázott:

Félek a pókoktól és a bogaraktól, de például a pulykának sem merek a közelébe menni, mert egy idegbeteg állat. Felfújja magát, egyből támad, de szerintem érzi is rajtam a rémületet

- közölte a lappal.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

celeb

oláh gergő

erdélyi mónika

farm vip