Brutális mennyiségű agancsot loptak: fotókon a balatonszárszói extrém "gyűjtemény"

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális mennyiségű agancsot loptak: fotókon a balatonszárszói extrém gyűjtemény

Négyszáz kiló agancsot foglaltak le egy balatonszárszói testvárpártól az otthonukban tartott házkutatások során. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fivérek a balatonőszödi és a balatonszárszói erdőkben, a vadászatra jogosult vadásztársaság engedélye és hozzájárulása nélkül, illegálisan gyűjtötték össze az elhullajtott agancsokat.

A házkutatások során lefoglalt több száz kilónyi agancs értéke az elsődleges szakértői vélemény szerint körülbelül kétmillió forint. A 49 éves férfit, és az 51 éves bátyját lopással gyanúsították meg.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy az agancsgyűjtés mindenképp engedélyhez kötött, így az annak hiányában folytatott tevékenység a gyűjtött agancs értékétől függően tulajdon elleni szabálysértést vagy bűncselekményt valósít meg.

Címlapkép és fotó: Police.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

agancsok