Szörnyű hír érkezett: lezuhant egy fiatal a Balaton Sound óriáskerekéről

Pénzcentrum   
  Megosztom
Szörnyű hír érkezett:  lezuhant egy fiatal a Balaton Sound óriáskerekéről

Kizuhant az óriáskerékből egy fiatal férfi a Balaton Sound fesztiválon péntekre virradóra. A fesztiválozót súlyos sérülésekkel szállították a sürgősségi osztályra. Az esetről az RTL Híradó csinált riportot, amiben Győrfi Pál is megszólalt.

A Balaton Sound óriáskerekéhez érkeztek csütörtök este mentők, akiket egy sérült férfihez riasztották. Szemtanúk szerint az óriáskerék egyik gondolájába egyedül szállt be a férfi, majd menet közben a magas védőkorlát feletti keskeny részen átmászott és onnan leesett. Az üzemeltetők azt mondták, ilyen eset még nem történt náluk sosem.

Az RTL Híradója Zacher Gábort kérdezte a szörnyű balesetről. Az OMSZ szóvívője elárulta, hogy egy fiatal férfi szenvedett súlyos koponysérülést és gerincsérülést, akit helyszíni ellátás után egyből sürgősségi osztályra szállítottak. A tragikus esetet a többi óriáskerekezőnek sem volt esélye megakadályozni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton sound

fesztivál

baleset