Verekedés az orvosi rendelőben: ezért ment neki az dokinak a vidéki Chuck Norris

HelloVidék   
  Megosztom
Verekedés az orvosi rendelőben: ezért ment neki az dokinak a vidéki Chuck Norris

Hasba rúgta az orvost, mert nem varrta össze a sebét - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Sárospatakon rátámadt egy orvosra, mert nem volt elégedett az ellátással.

A ügyészség beszámolója szerint a férfi 2022. június 4-én késő este vágott kézsérülése miatt céljából ment be a sárospataki orvosi ügyeletre. Az őt ellátó orvos a sérülést fertőtlenítette és bekötözte, majd közölte a részeg sérülttel, hogy a késői időpontra tekintettel a sebét csak Miskolcon, a kórházban tudják összevarrni.

A vádlott erre feldühödött, veszekedni kezdett az orvossal, és követelte az ellátást. Amikor az orvos próbálta a rendelőből kitessékelni, a vádlott szembefordult vele, és hasba rúgta, de nem tudta padlóra küldeni.

A vonatkozó törvényi rendelkezések alapján az egészségügyi dolgozó munkaköri feladatainak végzése során közfeladatot ellátó személynek minősül és ekként fokozott büntetőjogi védelemben részesül. Az eljárás tárgyát képező bűncselekmény 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

- írták a közleményben.

Az ügyészség a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

sátoraljaújhely