Nem semmi mázli: sokan jóllaknának abból a giga gombából, amire a somogyi férfi bukkant

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázli: sokan jóllaknának abból a giga gombából, amire a somogyi férfi bukkant

Somogysárd határában egy óriás pöfeteget talált a mázlista gombász, Kuti Sándor. Mégsem hozta el az óriási gombát, mert a belseje sárga volt, nem volt teljesen egészséges. A kisebbeket viszont leszedte és a család tagjai között elosztotta.

Giga pöfeteg gombát talált egy férfi Somogysárd határában, a súlya legalább tíz kiló lehetett - írta a Sonline. Mégsem hozták el a nagy pöfeteget, mert a belseje sárga volt, nem volt teljesen egészséges. A kisebbeket viszont leszedték és a család tagjai között elosztották. A gombát rántva fogyasztották el. Kuti Sándor felesége minden héten a kaposvári nagypiacon örvendezteti meg friss gombákkal vásárlóit. Bízik benne, hogy lesz a napokban eső és tud vinni pöfeteget és vargányát is - jegyezték meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gomba

pöffeteg

gombaszedő