Nem semmi mázli: sokan jóllaknának abból a giga gombából, amire a somogyi férfi bukkant

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázli: sokan jóllaknának abból a giga gombából, amire a somogyi férfi bukkant

Somogysárd határában egy óriás pöfeteget talált a mázlista gombász, Kuti Sándor. Mégsem hozta el az óriási gombát, mert a belseje sárga volt, nem volt teljesen egészséges. A kisebbeket viszont leszedte és a család tagjai között elosztotta.

Giga pöfeteg gombát talált egy férfi Somogysárd határában, a súlya legalább tíz kiló lehetett - írta a Sonline. Mégsem hozták el a nagy pöfeteget, mert a belseje sárga volt, nem volt teljesen egészséges. A kisebbeket viszont leszedték és a család tagjai között elosztották. A gombát rántva fogyasztották el. Kuti Sándor felesége minden héten a kaposvári nagypiacon örvendezteti meg friss gombákkal vásárlóit. Bízik benne, hogy lesz a napokban eső és tud vinni pöfeteget és vargányát is - jegyezték meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gomba

pöffeteg

gombaszedő