Sokkoló hír Debrecenből: 40 percig lógott a levegőben a kilencedikről kiugró férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló hír Debrecenből: 40 percig lógott a levegőben a kilencedikről kiugró férfi

A debreceni, ötvenes éveiben járó, kétségbeesett férfi a 9. emeletről akart kiugrani, de megakadályozták a rendőrök.

Egy édesapa akart véget vetni az életének Debrecenben. Már kint állt a társasház kilencedik emeleti lakásának erkélyén, mintha ugrani készülne, amikor a rendőröket értesítette egy járókelő. A helyszínre kiérkező járőrök megtalálták a tragikus lépésre elszánt férfit, akit a csuklójánál megragadva visszatartottak - írta a Bors.

Köszönet a gyors intézkedésért, ők igazi hősök, hiszen emberéletet mentettek és az életüket kockáztatták! Több mint 40 percig tartották a 9. emeleten az erkélyen kívül lógva, a levegőben egy öngyilkosságra elszánt embert

– fogalmazott közösségi oldalán egy asszony, aki látta a történteket.

A lap szerint úgy tudni, a katasztrófavédelem munkatársai az 54 éves férfit kosaras emelővel leemelték a földre, a mentősök pedig kórházba szállították.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

öngyilkosság

öngyilkossági kísérlet