Döbbenetes leleplező videó készült egy szabolcsi tesi tanárról: azt állítják, meglopta a diákjait

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes leleplező videó készült egy szabolcsi tesi tanárról: azt állítják, meglopta a diákjait

Döbbenetes videó landolt pár nappal ezelőtt a Blikk elektronikus postafiókjában. A felvétel tanúsága szerint egy szabolcsi iskolában egy tanár rendszeresen meglopja a diákjait...

A Blikk által közölt videófelvétel szerint egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében dolgozó tanár iskolaidőben meglophatta egyik diákját.

Egy nyolcadikos osztály elhatározta, hogy elhelyeznek egy rejtett kamerát, hogy megtudják, mégis hova tűnik el a pénzük. A felvételen a testnevelés tanár látható.

- kezdődik az ominózus felvétel.

Ezek után azt látni, hogy egy férfi az üres teremben járkál, majd turkálni kezd a gyerekek holmijai között, valamit zsebre tesz, majd sietősen távozik az osztályból. A Blikknek a levél írója azt állította, hogy a testnevelő tanárnak nem ez volt az első ilyen jellegű cselekedete, sőt, a szertárban dohányzik és alkoholt fogyaszt.

A rendőrség azt írta, hogy állampolgári bejelentés alapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A videó itt nézhető végig!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lopás

szabolcs megye