Döbbenetes: megvertek egy védőnőt, mert jelentette, hogy elhanyagolnak egy babát

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes: megvertek egy védőnőt, mert jelentette, hogy elhanyagolnak egy babát

Keresi a rendőrség Nagy Istvánt, aki sokadszorra nem jelent meg a bíróságon, miközben azzal vádolják, hogy tavaly szeptemberben Balmazújvárosban, a nyílt utcán bottal támadt rá egy védőnőre - közölte az RTL Híradója.

Az RTL Híradója tette közzé azt a felhívást, amiben elhangzik, hogy keresi a rendőrség Nagy Istvánt, aki sokadszorra nem jelent meg a bíróságon, miközben azzal vádolják, hogy tavaly Balmazújvárosban, a nyílt utcán bottal támadt rá egy védőnőre. A feldühödött férfi azért bántotta a védőnőt, mert a nő jelentette a gyámügynek, hogy élettársával rosszul gondoskodnak a babájukról. A védőnő a kezével hárította az ütést, könnyebb sérülést szenvedett, de az ügyészség szerint súlyosabban is megsérülhetett volna. A vádlott nem jelent meg a tárgyalásán, ezért körözést adtak ki ellene.

Az eset kapcsán a Híradónak egy környékbeli szemtanú (nő) nyilatkozott, akiknél épp látogatást tett a bántalmazott védőnő. A nő elmondta, hogy már épp kísérték ki a védőnőt az utcára, amikor a vádlott kirtontott az egyik szomszédos házból egy bottal a kezében. A kapu előtt akarta fejbe verni az áldozatát, aki bár a kezével védeni tudta magát, így is elesett. A híradónak nyilatkozó nő elmondta, hogy az ő párja, Pisti vetett véget a bántalmazásnak, odaállt a védőnő elé és megvédte őt a támadótól. Ezután a védőnőt visszakísérték a házba, borogatást raktak a kezére, majd hívták a mentőket. Velük együtt nem sokkal később érkezett a rendőrség is.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérletével vádolja Nagy Istvánt. Ha megtalálják, valószínűleg nem maradhat szabadlábon.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

védőnő

bűncselekmény

erőszak