Szörnyű tragédia a Balatonnál: elütött egy futót, majd igazoltatás közben meghalt a sofőr

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia a Balatonnál: elütött egy futót, majd igazoltatás közben meghalt a sofőr

A rendelkezésre álló adatok alapján november 27-én, vasárnap 15 óra 30 perc körül érkezett a bejelenés a rendőrségre arról, hogy Alsóörs külterületén elsodort egy futót egy személygépkocsi, és a sofőr segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

A futó könnyebben megsérül, és az esetről bejelentés érkezett a rendőrségre. A rendőrök Balatonalmádiban, a káptalanfüredi városrészen, a vasútállomásnál igazoltatták a feltételezett elkövetőt. Az 55 éves budapesti férfi rosszul lett az intézkedés közben, majd összeesett és meghalt. Az egyenruhások azonnal megkezdték az újraélesztését, amit a mentősök folytattak, de már nem tudták megmenteni az életét - írja a veol.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

haláleset

tragédia

balaton

alsóörs