Tél tábornok újra lecsap: durva mínuszok jönnek, brutális fagy tarolja le ezeket a megyéket

HelloVidék   
  Megosztom
Tél tábornok újra lecsap: durva mínuszok jönnek, brutális fagy tarolja le ezeket a megyéket

Napközben még nem is sejtjük majd, hogy éjszaka brutális fagy tarolja le az országot. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, ma túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, de az ország keleti, délkeleti felén időszakosan megnövekedhet a felhőzet. Csapadék általában nem valószínű, kis eséllyel alakulhat ki néhol hószállingózás, esetleg gyenge havazás. Az északi, északkeleti szelet a Dunántúlon és a keleti megyékben élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű.

De mi várható este?

Keletről nyugat felé szakadozott felhősáv vonul végig, de csak átmenetileg okoz felhőzet-növekedést. Legfeljebb néhol fordulhat elő hószállingózás, esetleg gyenge havazás. Az északkeleti szél a legtöbb helyen mérséklődik, ugyanakkor Borsodban, Szabolcsban időnként továbbra is előfordulhatnak élénk lökések.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hideg

fagy

mínuszok

fagyos időjárás

borsod

szabolcs