Tél tábornok újra lecsap: durva mínuszok jönnek, brutális fagy tarolja le ezeket a megyéket

HelloVidék   
  Megosztom
Tél tábornok újra lecsap: durva mínuszok jönnek, brutális fagy tarolja le ezeket a megyéket

Napközben még nem is sejtjük majd, hogy éjszaka brutális fagy tarolja le az országot. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, ma túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, de az ország keleti, délkeleti felén időszakosan megnövekedhet a felhőzet. Csapadék általában nem valószínű, kis eséllyel alakulhat ki néhol hószállingózás, esetleg gyenge havazás. Az északi, északkeleti szelet a Dunántúlon és a keleti megyékben élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű.

De mi várható este?

Keletről nyugat felé szakadozott felhősáv vonul végig, de csak átmenetileg okoz felhőzet-növekedést. Legfeljebb néhol fordulhat elő hószállingózás, esetleg gyenge havazás. Az északkeleti szél a legtöbb helyen mérséklődik, ugyanakkor Borsodban, Szabolcsban időnként továbbra is előfordulhatnak élénk lökések.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hideg

fagy

mínuszok

fagyos időjárás

borsod

szabolcs