Döbbenet: csak munkaidőben lehet szülni, hétvégére mindenkit átszállítanak Győrbe

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: csak munkaidőben lehet szülni, hétvégére mindenkit átszállítanak Győrbe

Ha jön a péntek, lehet a szülészeti osztályon csomagolni! Nem csak szülni nem lehet hétvégén Mosonmagyaróváron, de az egész osztály bezár, mentőkkel szállítják át Győrbe a kismamákat - írta meg az ugytudjuk.hu.

Az országos sajtóban is körbement a hír, hogy Mosonmagyaróváron csak hétköznap, munkaidőben lehet szülni – arról azonban már nem szólt a fáma - írta meg az ugytudjuk.hu., hogy ennek következményei is vannak, hiszen ha péntek délután bezár az osztály, akkor a már szülésen átesett kismamákat és babákat sem tudják ott ellátni. Ez pedig azt jelenti, hogy

Az ügyről Facebookon adott tájékoztatást egy nagymama, ő a következőképp írta le, mi történt unokája születése után:

Ki sem pihenték a szülési fáradalmakat, amikor péntek délelőtt át szállították őket, és még 8 kismamát és újszülöttet a győri városi kórházba. 8 kismama, 8 baba, 8 mentő. Mivel Óváron nincs ennyi szállítási kapacitás ezért mindenhonnan jött mentő, Győr, Csorna, Kapuvár. Szerencsésen odaértek.

A lap úgy értesült, hogy a helyzet Győrben is problémát okoz, illetve lefoglalja a mentőszolgálat autóit és munkatársait, ami szintén potenciális veszélyeket hordoz. A helyzettel kapcsolatban a lap kereste a Karolina Kórházat, de választ egyelőre nem kaptak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

egészségügy

szülészet

szülészeti ellátás

mosonmagyaróvár