Döbbenet: csak munkaidőben lehet szülni, hétvégére mindenkit átszállítanak Győrbe

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: csak munkaidőben lehet szülni, hétvégére mindenkit átszállítanak Győrbe

Ha jön a péntek, lehet a szülészeti osztályon csomagolni! Nem csak szülni nem lehet hétvégén Mosonmagyaróváron, de az egész osztály bezár, mentőkkel szállítják át Győrbe a kismamákat - írta meg az ugytudjuk.hu.

Az országos sajtóban is körbement a hír, hogy Mosonmagyaróváron csak hétköznap, munkaidőben lehet szülni – arról azonban már nem szólt a fáma - írta meg az ugytudjuk.hu., hogy ennek következményei is vannak, hiszen ha péntek délután bezár az osztály, akkor a már szülésen átesett kismamákat és babákat sem tudják ott ellátni. Ez pedig azt jelenti, hogy

Az ügyről Facebookon adott tájékoztatást egy nagymama, ő a következőképp írta le, mi történt unokája születése után:

Ki sem pihenték a szülési fáradalmakat, amikor péntek délelőtt át szállították őket, és még 8 kismamát és újszülöttet a győri városi kórházba. 8 kismama, 8 baba, 8 mentő. Mivel Óváron nincs ennyi szállítási kapacitás ezért mindenhonnan jött mentő, Győr, Csorna, Kapuvár. Szerencsésen odaértek.

A lap úgy értesült, hogy a helyzet Győrben is problémát okoz, illetve lefoglalja a mentőszolgálat autóit és munkatársait, ami szintén potenciális veszélyeket hordoz. A helyzettel kapcsolatban a lap kereste a Karolina Kórházat, de választ egyelőre nem kaptak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

egészségügy

szülészet

szülészeti ellátás

mosonmagyaróvár