Döbbenetes: óriási vaddisznót mentettek ki egy család úszómedencéjéből Budakeszin + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes: óriási vaddisznót mentettek ki egy család úszómedencéjéből Budakeszin + Videó

Tűzoltók mentették meg a medencében rekedt vaddisznót Budakeszin. A vad próbált megkapaszkodni, kínjában összevissza rágta a medence szélét. A család hiába próbált segíteni a disznónak, végül szakemberek segítségét kérték - közölte az RTL Híradója.

Vaddisznó rekedt egy családi ház úszómedencéjében Budakeszin. A hatalmas példány nem tudott kijutni a medencéből, aminek a szélét össze-vissza rágta, miközben a fogával próbált megkapaszkodni – derült ki az RTL Híradó riportjából.

Először próbáltuk mi magunk megoldani a helyzetet, hoztunk egy hosszabb létrát, azt beraktuk a vízbe és reméltük, a vaddisznó rájön, hogy azon ki tud mászni a medencéből. Sajnos nem volt ilyen okos, ezért hívtuk a katasztrófavédelmet

– mondta a ház tulajdonosa.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vaddisznó

katasztrófavédelem

tűzoltók