Döbbenetes: óriási vaddisznót mentettek ki egy család úszómedencéjéből Budakeszin + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes: óriási vaddisznót mentettek ki egy család úszómedencéjéből Budakeszin + Videó

Tűzoltók mentették meg a medencében rekedt vaddisznót Budakeszin. A vad próbált megkapaszkodni, kínjában összevissza rágta a medence szélét. A család hiába próbált segíteni a disznónak, végül szakemberek segítségét kérték - közölte az RTL Híradója.

Vaddisznó rekedt egy családi ház úszómedencéjében Budakeszin. A hatalmas példány nem tudott kijutni a medencéből, aminek a szélét össze-vissza rágta, miközben a fogával próbált megkapaszkodni – derült ki az RTL Híradó riportjából.

Először próbáltuk mi magunk megoldani a helyzetet, hoztunk egy hosszabb létrát, azt beraktuk a vízbe és reméltük, a vaddisznó rájön, hogy azon ki tud mászni a medencéből. Sajnos nem volt ilyen okos, ezért hívtuk a katasztrófavédelmet

– mondta a ház tulajdonosa.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vaddisznó

katasztrófavédelem

tűzoltók