Kiadták a figyelmeztetést: milliókkal károsíthatnak meg, ha nem vagy elég óvatos

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: milliókkal károsíthatnak meg, ha nem vagy elég óvatos

Fontos figyelmeztetést adott ki az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán, miszerint egy férfi a TikTokon a "szegedi koraszülött mentőknek" gyűjt adományokat. A probléma az, hogy a férfi sem az Országos Mentőszolgálattal, sem a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal, sem pedig a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálattal nem áll kapcsolatban.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzése szerint a férfi egy élő videóban próbált "adományt" gyűjteni, ami az Országos Mentőszolgálatnak is feltűnt, így az élő adás nézőit a kommentszekcióban figyelmeztették, hogy a férfi csaló, de ennek ellenére is többeket sikerült megtévesztenie.

Jó hírnevük védelme érdekében, a szolgálatok jogi lépéséket tesznek

– írják a posztjukban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

országos mentőszolgálat

figyelmeztetés

csaló