Szörnyű tragédia: meghalt egy férfi a Balatonban, még nem tudni, mi történt

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: meghalt egy férfi a Balatonban, még nem tudni, mi történt

Biciklivel érkezett egy idős férfi a még zárva lévő alsóörsi strandra pénteken délután, majd belement a vízbe, és feltehetően rosszullét miatt meghalt - számolt be róla a veol.hu. Értesülésüket megerősítette Bartók Judit rendőrségi szóvivő, aki a részletekről később beszél majd.

Ahogy a portál írja, szakértők azt mondták, a víz még hideg, nem mindenkinek és csak nagyon óvatosan szabad belemenni a Balatonba. Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere azt mondta, megdöbbentette a tragédia és mélyen együtt érez a családdal.

Információik szerint a férfi azonosítása még nem történt meg, mert nem voltak papírok nála. A történteket a rendőrség vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

tragédia

baleset

alsóörs