Brutális: saját osztálytársát akarta megerőszakolni egy borsodi 14 éves fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: saját osztálytársát akarta megerőszakolni egy borsodi 14 éves fiú

Egy iskolásbanda támadt rá egy 11 éves kisfiúra a Borsod vármegyei, Ricsén. A fiatalok iskola után, délután odamentek a gyerekhez, és egyikőjük a földre lökte, rátérdelt, majd mindenki előtt megalázta azzal, hogy a szájába akarta tenni a nemi szervét – írja a Tények alapján a Blikk.

Jött haza az iskolából, aztán elmesélte, hogy megtámadták a gyerekek, hogy a nemiszervét akarták a szájába tenni. Nagyon rosszul viseli a történteket, azóta szinte ki se akar jönni a lakásból

– mesélte a 11 éves fiú édesanyja, aki hozzátette, hogy nem ez volt az első ilyen eset a környéken.

A támadás egy hete történt, azóta letartóztatták a fiatal erőszakolót, aki ellen egyébként más hasonló eset miatt is büntetőeljárás van érvényben. A bíróság egyelőre egy hónapra rendelte el a letartoztatását.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

erőszak

rendőrség

nemi erőszak

bűncselekmény