Kikelt magából Enying polgármestere: kiosztotta a magukat erősnek gondoló, barbár rongálókat

HelloVidék   
  Megosztom
Kikelt magából Enying polgármestere: kiosztotta a magukat erősnek gondoló, barbár rongálókat

Enying polgármestere Facebookon adta hírül, hogy "magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla emberek" feldöntötték az éjszaka folyamán Szent-Györgyi Albert mellszobrát.

Engedjék meg, hogy mély felháborodásomról, illetve arról a barbár cselekedetről írjak, amit ma reggel tapasztaltunk településünkön. Magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla,(fokozhatnám még) emberek feldöntötték az éjszaka folyamán Szent-Györgyi Albert mellszobrát.

– írja Facebook-posztjájában Viplak Tibor, Enying polgármestere a város önkormányzatának oldalán.

Posztja szerint Viplak értesítette a rendőrséget az esetről.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rongálás

barbárság

rendőrség