Kikelt magából Enying polgármestere: kiosztotta a magukat erősnek gondoló, barbár rongálókat

HelloVidék   
  Megosztom
Kikelt magából Enying polgármestere: kiosztotta a magukat erősnek gondoló, barbár rongálókat

Enying polgármestere Facebookon adta hírül, hogy "magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla emberek" feldöntötték az éjszaka folyamán Szent-Györgyi Albert mellszobrát.

Engedjék meg, hogy mély felháborodásomról, illetve arról a barbár cselekedetről írjak, amit ma reggel tapasztaltunk településünkön. Magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla,(fokozhatnám még) emberek feldöntötték az éjszaka folyamán Szent-Györgyi Albert mellszobrát.

– írja Facebook-posztjájában Viplak Tibor, Enying polgármestere a város önkormányzatának oldalán.

Posztja szerint Viplak értesítette a rendőrséget az esetről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rongálás

barbárság

rendőrség