Rendkívüli: földrengés rázta meg hajnalban a magyar határvidéket

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli: földrengés rázta meg hajnalban a magyar határvidéket

Kedd hajnalban földrengés történt a magyar határtól tíz kilométerre, Horvátországban, Eszék közelében. Károkról eddig nem érkeztek bejelentések.

Hajnali négy óra után a Richter-skála szerinti 3,3-as erősségű földmozgást észleltek Eszék közelében, a horvát-magyar határtól tíz kilométerre – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A földrengést esetleg a határ magyarországi oldalán is érzékelhették, de bejelentés erről sem a szeizmológiai obszervatóriumba sem a katasztrófavédelemhez nem érkezett. Károkról szintén nincs információ.

A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium tájékoztatása szerint a föld keddre virradóra 4 óra 14 perckor mozdult meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

horvátország

határ