Beütött az orvoshiány: újabb korlátozásokra kényszerült a szentesi kórház

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött az orvoshiány: újabb korlátozásokra kényszerült a szentesi kórház

Szakemberhiány miatt újabb korlátozásokra kényszerült a szentesi kórház vezetése: a kórház honlapján elérhető, háziorvosok számára közzétett tájékoztató szerint 2023. június elsejétől szünetel az intézményben a kardiológiai szakrendelés.

Dr. Tóth Edit orvos igazgató a szentesi kórház honlapján azt írja, hogy sajnálattal tájékoztatja a háziorvosokat a változásról, és arra kéri őket, hogy a sürgős kardiológiai eseteket a belgyógyászat szakrendelésére utalják be, ahonnan majd a belgyógyász szakorvos intézi tovább a beteg sorsát.

Szentesen - írta mai cikkében a Telex - nem ez az első hasonló, létszámhiány miatt eszközölt döntés. A nemrég jelentős összegért felújított és korszerűsített szülészetet az év elején zárták be, miután elfogytak az ápolók és az orvosok.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szakember

orvos

egészségügy

szentes

kórházbezárás