Kiakadt Soma Mamagésa: tényleg ki kellene tiltani a horgászokat ezekről a tavakról?

HelloVidék   
  Megosztom
Kiakadt Soma Mamagésa: tényleg ki kellene tiltani a horgászokat ezekről a tavakról?

"A Lupa tó olyan zajos lett, hogy az egykori kedvenc tavam számomra használhatatlanná vált, de szerencsére így is sok ember örömforrása" - írta Soma Mamagésa, aki szerint az is igazságtalanság, hogy Magyarország tavainak többségét csak horgászati céllal lehet használni.

Soma Mamagésa a Duna budakalászi partszakaszáról jelentkezett be Instagram-oldalán, a posztjában pedig háláját fejezte ki, amiért víz közelében élhet, ahol nem csak a folyó, de gyönyörű fák és elképesztő környezet öleli körül. A bejegyzése második felében azonban keserédes szavakkal folytatta - vette észre az nlc.

Hol felnőttem (Hajdúnánás), ott a Kelezi-főcsatornában és a nagyon erős gyógyvízű strandon lehetett úszni. Csakis olyan helyen szeretnék mindig élni, ahol van olyan természetes víz, amiben lehet úszni. Nagy igazságtalanságnak tartom, hogy Magyarország tavainak a tetemes többségét csak horgászati céllal lehet használni. Ezeknek a tavaknak minimum a felében le kellene választani egy részt, amit úszásra, fürdőzésre is használhatnak. Nem szólhat minden a pénzről! A Lupa tó olyan zajos lett, hogy az egykori kedvenc tavam számomra használhatatlanná vált, de szerencsére így is sok ember örömforrása. A nyár egyik legnagyobb ajándéka a természetben fürdőzni. Most kell télire betölteni magunkat!”

– írta videója mellé, melyben megmutatta a békés környezetet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Spitzer Gyöngyi (@mamagesa) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

duna

budakalászi

horgász

horgásztó

fürdés