Elképesztő, milyen gyorsan terjed a koronavírus új változata: ezekre a tünetekre kell figyelni

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, milyen gyorsan terjed a koronavírus új változata: ezekre a tünetekre kell figyelni

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 17 magyarországi helyszínen nőtt, öt településen pedig a mérsékelt tartományba esik. A témában Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház főorvosa fejtette ki véleményét a hírTV műsorában.

A szakértő a tünetek közé sorolta torokfájást, a lázat, az orrfolyást, az ízületek fájdalmát, ugyanakkor hozzátette,

hiába terjed gyorsan az Eris, nem fog komolyabb tüneteket okozni. Gyorsabban terjed, de nem veszélyesebb, mint a korábbi változatok, ami nagyon jó hír.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

szlávik jános

eg.5

eris koronavírus