Elképesztő, milyen gyorsan terjed a koronavírus új változata: ezekre a tünetekre kell figyelni

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, milyen gyorsan terjed a koronavírus új változata: ezekre a tünetekre kell figyelni

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 17 magyarországi helyszínen nőtt, öt településen pedig a mérsékelt tartományba esik. A témában Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház főorvosa fejtette ki véleményét a hírTV műsorában.

A szakértő a tünetek közé sorolta torokfájást, a lázat, az orrfolyást, az ízületek fájdalmát, ugyanakkor hozzátette,

hiába terjed gyorsan az Eris, nem fog komolyabb tüneteket okozni. Gyorsabban terjed, de nem veszélyesebb, mint a korábbi változatok, ami nagyon jó hír.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

szlávik jános

eg.5

eris koronavírus