Kertészek titkos tippje: ezt most intézd el, ha jövőre gyönyörű gyepet akarsz a kertedben

HelloVidék   
  Megosztom
Kertészek titkos tippje: ezt most intézd el, ha jövőre gyönyörű gyepet akarsz a kertedben

Egyre inkább érdeklődnek a magyarok a klasszikus őszi termékek iránt. A friss adatok ugyanis arról árulkodnak, hogy a hazai fogyasztók aktívan készülnek az őszre, mivel esernyők, esőkabátok, túrazsákok és mesterséges gyep kerültek az online rendelők fókuszába.

Az őszi szezon tipikus kategóriái a túrázás és a kertgondozás, valamint az ezekhez kapcsolódó eszközök és öltözékek. A magyar felhasználók kétszer annyit kerestek kerti kutakra, és 50%-kal többet mesterséges gyepre, ami arra enged következtetni, hogy a kertgondozás ismét előtérbe került. Külön érdekesség, hogy két héttel korábban már házszámokat kutattak: 14-szer többet kerestek ezekre, mint korábban.

A nyári, verőfényes napsütést lassan az esőzés váltja, és erre is igyekeznek felkészülni a hazai fogyasztók. Közel 75%-kal ugrott meg az érdeklődés az esernyők és 70%-kal az esőkabátok iránt. A kellemes őszi túrázáshoz, kiránduláshoz kereshetnek az emberek megfelelő kellékeket, ugyanis biciklizésre alkalmas cipőket, valamint túrazsákokat majdnem 55%-kal többet kutattak. A rövidülő nappalok és a késő délutánba nyúló kirándulások segédeszköze lehet a zseblámpa is, ami 40%-kal jobban foglalkoztatta őket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

ősz

rendelés

eszköz

kert

hellovidék