Újra felütötte fejét a járvány: látogatási tilalmat jelentett be a vidéki kórház

HelloVidék   
  Megosztom
Újra felütötte fejét a járvány: látogatási tilalmat jelentett be a vidéki kórház

Az aktuális járványhelyzet miatt látogatási tilalmat rendelt el a csornai Margit kórház főigazgatója. Dr. Winiczai Zoltán intézkedése a krónikus belgyógyászati osztályon és a rehabilitációs C osztályon érvényes, visszavonásig.

A kisalfold.hu tájékoztatása szerint a látogatási tilalom mindenkire kiterjed, kivételt képezve az egészségügyi törvény által előírt körülmények: súlyos mentális állapotban lévő beteg látogatása, egyházi személyek tevékenységének biztosítása.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

járványhelyzet

látogatási tilalom

csorna

margit kórház