Újra felütötte fejét a járvány: látogatási tilalmat jelentett be a vidéki kórház

HelloVidék   
  Megosztom
Újra felütötte fejét a járvány: látogatási tilalmat jelentett be a vidéki kórház

Az aktuális járványhelyzet miatt látogatási tilalmat rendelt el a csornai Margit kórház főigazgatója. Dr. Winiczai Zoltán intézkedése a krónikus belgyógyászati osztályon és a rehabilitációs C osztályon érvényes, visszavonásig.

A kisalfold.hu tájékoztatása szerint a látogatási tilalom mindenkire kiterjed, kivételt képezve az egészségügyi törvény által előírt körülmények: súlyos mentális állapotban lévő beteg látogatása, egyházi személyek tevékenységének biztosítása.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

járványhelyzet

látogatási tilalom

csorna

margit kórház