Gyomorforgató felvételen: állati belsőség ömlött ki a forgalmas szombathelyi főutakra

HelloVidék   
  Megosztom
Gyomorforgató felvételen: állati belsőség ömlött ki a forgalmas szombathelyi főutakra

Nemcsak a beleket, gyomrokat, egyéb belsőségeket kellett eltakarítani, de meg kellett oldani az úttest zsírtalanítását, csúszásmentesítését is. A szombathelyi elkerülőn borzasztó bűz keringett, csak felhúzott ablakkal lehetett közlekedni az erős szag miatt - számolt be róla a Nyugat.hu.

Nagy mennyiségű állati belsőség zúdult a 86-os és 87-es főutak közös szakaszára, a Körmend felé tartó oldal külső sávjára csütörtökön délután - számolt be róla a Nyugat.hu. A szlovén rendszámú MAN teherautó felépítményének a hátsó ajtaja nyílt ki, az úttestre több száz méteren ömlött ki a szállítmány. A szerb sofőrnek járművezetők jelezték, hogy baj van. A helyszínre a Katasztrófavédelmen kívül a kormányhivatal vezetői is kiérkeztek, pl. az Állategészségügyi Igazgatóságról és a főispán is a helyszínen tájékozódott a történtekről.

Az érintett útszakasz mellett érdemes felhúzott ablakkal elhajtani, az erős szag miatt. A takarítás és a csúszásmentesítés várhatóan több órán keresztül tart majd

- írták még tegnap.

A Magyar Közút a baleset után lezárta a Körmend felé tartók két sávját. Munkagépek érkeztek, az összegyűjtött állati szervek pedig állati fehérjefeldolgozó üzembe kerültek.

A Vaol információja szerint a kamion pótkocsija alkalmatlan volt az ilyen rakomány szállítására, a sofőr emiatt szólt is a főnökének, de ennek ellenére el kellett indulnia a rakománnyal. A pótkocsi hátsó ajtajait PUR-habbal fújták ki, hogy ne boruljon ki azonnal a rakomány, de ez nem tartott ki sokáig.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

szombathely