Ezért zár be Nánásiék balatoni kisboltja: elcsukló hangon tálalt ki Ördög Nóra és Nánási Pál

HelloVidék   
  Megosztom
Ezért zár be Nánásiék balatoni kisboltja: elcsukló hangon tálalt ki Ördög Nóra és Nánási Pál

Idén már nem nyitja ki Balatonfüreden üzemeltetett kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál.

Ördög Nóra és Nánási Pál két év után belátta, hogy nem tudnak elég időt és energiát fordítani az üzletre a két balatonakarattyai üzlet és az egyéb feladataik mellett - számolt be róla a Blikk.

Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás

– nyilatkozta a portálnak Ördög Nóra.

A műsorvezető bevallotta, hogy a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált a számukra, így azt az örömöt, amit a Balaton eleinte adott nekik, egy kicsit elveszítették, emiatt döntöttek úgy, hogy elég lesz nekik a Balatonakarattyán található érdekeltségük. Hozzátette, hogy sikeres projekt volt, jól is működött, de maguk miatt meg kellett hozniuk ezt a döntést.

Az ismert televíziós házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán. Azonban az ott lakóknak nem tetszett, hogy az addig csendes környéket hirtelen ellepték a turisták az ismert tulajdonosok miatt, ezért nem sokkal később a falu egy forgalmasabb helyén nyitottak egy újabb és nagyobb üzletet. 2022-ben terjeszkedtek tovább, amikor is létrehozták a balatonfüredi egységet, ami most bezár.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

balatonfüred

ördög nóra

bolt