Ezért zár be Nánásiék balatoni kisboltja: elcsukló hangon tálalt ki Ördög Nóra és Nánási Pál

HelloVidék   
  Megosztom
Ezért zár be Nánásiék balatoni kisboltja: elcsukló hangon tálalt ki Ördög Nóra és Nánási Pál

Idén már nem nyitja ki Balatonfüreden üzemeltetett kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál.

Ördög Nóra és Nánási Pál két év után belátta, hogy nem tudnak elég időt és energiát fordítani az üzletre a két balatonakarattyai üzlet és az egyéb feladataik mellett - számolt be róla a Blikk.

Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás

– nyilatkozta a portálnak Ördög Nóra.

A műsorvezető bevallotta, hogy a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált a számukra, így azt az örömöt, amit a Balaton eleinte adott nekik, egy kicsit elveszítették, emiatt döntöttek úgy, hogy elég lesz nekik a Balatonakarattyán található érdekeltségük. Hozzátette, hogy sikeres projekt volt, jól is működött, de maguk miatt meg kellett hozniuk ezt a döntést.

Az ismert televíziós házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán. Azonban az ott lakóknak nem tetszett, hogy az addig csendes környéket hirtelen ellepték a turisták az ismert tulajdonosok miatt, ezért nem sokkal később a falu egy forgalmasabb helyén nyitottak egy újabb és nagyobb üzletet. 2022-ben terjeszkedtek tovább, amikor is létrehozták a balatonfüredi egységet, ami most bezár.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

balatonfüred

ördög nóra

bolt