Döbbenetes videón: úttesten "átkelő" halat szúrtak ki a Vas megyei árvízről készült tudósításban

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes videón: úttesten átkelő halat szúrtak ki a Vas megyei árvízről készült tudósításban

Azóta más is jelezte, hogy nagy halat talált a kertjében, a Vas megyei árvíz sújtotta településen, Pornóapátiban.

A 112 Emergency Press Hírügynökség tette közzé nemrég a szokatlan bejegyzést, miszerint egy úttesten "átkelő" halat szúrt ki a pornóapáti árvízről készült összeállításukból egy nézőjük. A hal a hírügynökség videófelvételén 9:10-től több másodpercen keresztül látszik (a vadveszélyt jelző tábla mögött) és ez nem csak optikai csalódás.

Az ominózus videó itt tekinthető meg:

"Azóta más is jelezte, hogy nagy halat talált a kertjében, Pornóapátiban" - jegyezték még meg.

Címlapkép: 112 Emergency Press Hírügynökség / Facebook

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árvíz

úttest

hal

vas megye

árvíz