Súlyos mérgezés a Pest megyei iskolában: két kisdiák maró folyadékot ivott

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos mérgezés a Pest megyei iskolában: két kisdiák maró folyadékot ivott

A két Pest megyei, negyedikes kisdiák az iskolán kívül egy jeges teának látszó flakont talált, amibe belehúztak...nem kellett volna. Állítólag az iskolában épp papírgyűjtés volt.

Ahogy az RTL Híradója beszámolt róla, maró folyadékot ihatott két negyedikes fiú kedden a Pest megyei Péteriben, kórházba kellett őket vinni. Az általános iskola által szervezett papírgyűjtés közben találtak a környéken egy üdítős palackot, amiben úgy tudjuk, lúgos folyadék volt. Mindketten beleittak, ezután lettek rosszul, egyikük hányt is. Mentővel vitték őket kórházba:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

pest megye

maró folyadék