Őrületes bolhapiacot lepeztünk le: 10 ezerért halomban állnak a bicajok, és ez még csak a kezdet

HelloVidék   
  Megosztom
Őrületes bolhapiacot lepeztünk le: 10 ezerért halomban állnak a bicajok, és ez még csak a kezdet

Íme, a lomisok hazai mennyországa! A faddi bolhapiacról eddig sokat nem tudunk, de most a TikTokon szembe jött velünk egy videó, ahol látni: a Tolna megyei településen döbbenetes mennyiségű használt cuccot kínálnak, tényleg potom árakon. Nézzétek!

A faddi lomiban most vasárnap épp extra a bringa felhozatal, 10.000 Ft-ért már szuper kerékpárokat kínálnak. De van itt minden, mint a búcsúban, a 1000 Ft-os monitoron át a 3000 Ft-ért kínált elektromos szegény nyírókig. Extraságként 3000 Ft-ért olyan zsákbamacskaként kínált dobozt is vásárolhatunk, amiben elrejtettek ezt-meg azt, szerencse kérdése, hogy használható elektromos kütyüket találunk-e benne. Ha turizás közben megéheznénk, akkor sincs gond, a faddi lomiban lángost és hambit is sütnek, csak, hogy teljes legyen a vidéki bolhapiacos élmény:

Címlapfotó: Facebook

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bolnapiac

fadd