Ezt nem teszi zsebre: vádat emeltek egy kiskorú lányt prostitúcióra kényszerítő férfi ellen

MTI   
  Megosztom
Ezt nem teszi zsebre: vádat emeltek egy kiskorú lányt prostitúcióra kényszerítő férfi ellen

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen.

A főügyészség közlése szerint a férfi 2023 áprilisában Karcagon ismerkedett meg a rendezetlen családi körülmények között élő lánnyal. Közös kábítószer-fogyasztás után a férfi arra akarta rávenni a lányt, hogy a 4-es főúton legyen prostituált, amit a lány visszautasított. Ekkor a férfi többször pofon vágta és további bántalmazással fenyegette meg. Ezután a lány két napig prostitúciós tevékenységet végzett, a bevételt pedig átadta a férfinak.

Később a férfi a volt élettársát és a lányt is arra akarta rávenni, hogy Németországba menjenek vele, és ott végezzenek prostitúciós tevékenységet; ezt mindketten visszautasították

- tájékoztattak.

A férfi 2023. április 27-éről 28-ára virradó éjszaka a lányt órákon keresztül, fején és testén ököllel ütötte, majd miután a földre esett, rugdosta. Egy baltát is magához vett, majd azzal fenyegette a lányt, hogy levágja a lábát, illetve az ujjait. A férfi többször vízzel locsolta az eszméletét vesztő sértettet, hogy magához térjen, majd folytatta a bántalmazást.

A kiskorú sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrséget a vádlott volt élettársa értesítette

- olvasható a közleményben.

Az ügyészség a férfivel szemben - arra az esetre, ha a bűncselekményt az előkészítő ülésen beismeri - 12 év fegyházbüntetés kiszabására és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt. Az ügy a Szolnoki Törvényszék elé került, a férfi letartóztatásban várja a döntést.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

rendőrség

bűncselekmény

jász-nagykun szolnok megye