Botrány Szombathelyen: döbbenetes sor áll a városi strand előtt, reménytelen a bejutás + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Botrány Szombathelyen: döbbenetes sor áll a városi strand előtt, reménytelen a bejutás + Videó

Strandolni? Elég reménytelen tűnt a bejutás Szombathelyen - többen rögzítették is a hatalmas sort.

A szombathelyi Tófürdőnél tegnap elég kaotikusan alakult a helyzet, a közösségi médiában többen videós felvétellel panaszolták el: képtelenség a bejutás, a 36 fokos hőségben órákon át voltak kénytelenek sorban állni egy hűs csobbanásért. Többen azt panaszolták, hogy csupán egy pénztár volt nyitva - ezért is alakulhatott ki a hatalmas sor.Mindenestre nem túl szerencsés 36 fokos hőségben gyerekekkel várakozni!

Íme, egy felvétel a Facebookról:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

strand

fürdő

szombathely