Imádod a húst, de fontos az egészséged? Tartósítószer-mentes húsokkal támad a Lidl

HelloVidék   
  Megosztom
Imádod a húst, de fontos az egészséged? Tartósítószer-mentes  húsokkal támad a Lidl

Adalék-, színezék- és tartósítószer-mentes, új hústermékcsaláddal bővülnek a Lidl Magyarország polcai. A tizenkét különböző termékkel rendelkező, magas hústartalmú, a piacon egyedülálló Pikok Pure termékcsalád az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást folytató vásárlóknak jelent választási lehetőséget.

A vállalat a megváltozott vásárlói igényeket is szem előtt tartva fejlesztette új Pikok Pure termékcsaládját. A kizárólag természetes összetevőkből, adalékanyagtól és színezéktől mentes termékek, mint ahogy az elnevezésük is mutatja - „pure” szó jelentése „tiszta”-, a tudatos választás jegyében készültek: húsból, tartósítószer és ízfokozó nélkül, csupán só és fűszerek felhasználásával. A termékcsaládban helyet kaptak a cukor-, glutén-, és egyéb allergéntől mentes termékek is, hogy a speciális táplálkozási igényekkel élők is megtalálják a kínálatban a számukra megfelelő terméket, derül ki a Lidl Magyarország közleményéből.

A Pikok Pure termékcsalád tizenkét termékből áll. A sonkafélék, a párizsik és virslik, valamint a szalámik és kolbászok megfelelő mennyiségben és minőségben fogyasztva kiemelkedő szerepet töltenek be táplálkozásunkban, hiszen nagyon fontos teljes értékű fehérje források. A magyar és nemzetközi egészséges táplálkozásra vonatkozó ajánlások szerint minden főétkezésnek tartalmaznia kell egy teljes értékű fehérjét, így a Pikok Pure termékek tökéletesen beilleszthetők az egészségtudatos táplálkozásba. A fehérje mellett pedig fontos tápanyagokat, és ezáltal változatosságot biztosíthatnak az étrendben.

Az új Pikok Pure termékpalettán megtalálható sonkafélék mérsékelt energia- és zsírtartalommal rendelkeznek. A magas fehérjetartalmukon túl további előnyük, hogy hústartalmuk rendkívül magas (94%), tartósítószert és ízfokozót sem tartalmaznak, csak természetes összetevőkből állnak. A párizsik és virslik fehérjetartalma 14-16 százalék között mozog, nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozót, valamint adalékanyagokat sem. A szalámik és kolbászok hagyományos füstöléssel és hosszú ideig tartó szárításos eljárással készülnek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hús

lidl

élelmiszer