Magyar chiliszósz tarolta le a világot: ezért imádják külföldön

HelloVidék   
  Megosztom
Magyar chiliszósz tarolta le a világot: ezért imádják külföldön

Nagy Gábor, nagymarosi chilikészítő különleges szósza két kategóriában is besöpörte az első díjat a The World Hot Sauce Awards-on. A csípős szószok világversenyén nemcsak a világ legjobb chiliszószának választották a terméket, hanem "hot sauce" gyümölcsös kategóriában is első lett - írja a BeerPorn.hu.

GaBko Chiliket készítő Nagy Gábor mango ale-es, pikáns chilije a The World Hot Sauce Awards-on indult és egyből kétszeres első helyezett lett. A világverseny „hot sauce” osztályának gyümölcskategóriájában is a legjobbnak ítélte a zsűri és ezt a chilit választották a „Best hot sauce in the world”-nek is, vagyis a világ legjobb chiliszószának - írja a portál.

A chilikészítő már több éve működik együtt a miskolci zip’s sörfőzdével: a zip's készítette Habanero Never Dies elnevezésű chilis sörhöz a GaBko chilijét használta. Ország söre versenyén a legnépszerűbb különleges sörök második díját zsebelhette be a közönségszavazatok alapján.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

chili

chiliszósz

magyar

világelső

sör