Irodalom a borospalackon: különleges köntösben a villányi pincészet borai

HelloVidék   
  Megosztom
Irodalom a borospalackon: különleges köntösben a villányi pincészet borai

A villányi Vylyan Pincészet hét kortárs magyar írót és költőt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet a prémium boraikból – szúrta ki a HelloVidék a borászat Facebook oldalán.

„Vylyan. Minden palack egy külön történet” – fogalmazta meg küldetését a villányi Vylyan Pincészet, amely új köntösbe bújtatta a prémium felhozatalát. A borászat hét kortárs írót és költöt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet a Vylyan Pincészet boraiból, az így született verseket és novellákat pedig Veress Tamás grafikus helyezte el a palackok címkéin.

"A végeredményt a Vylyan Prémium sorozatának palackjain tárjuk a világ elé, hogy mindenkit, aki meglátja és megkóstolja őket, megajándékozzunk egy gondolattal és ünneplőbe öltöztessük a szívét." - írta a Pincészet a Facebook oldalán.

Mind a hét prémium borunk külön személyiség és külön történet, a címkék viszont szinte teljesen egyformák voltak. Ezen változtatni akartunk

– fogalmazta meg a pincészet tulajdonosa az esemény sajtótájékoztatóján, melyről a boraszportal.hu tudósított.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hét kortárs magyar írót és költőt kértük fel arra, hogy merítsenek ihletet prémium borainkból. ?Cserna-Szabó András, Dragomán György, Grecsó Krisztián, Háy János, Parti Nagy Lajos, Szabó T. Anna és Székely Csaba Vylyan borokhoz írt műveiből, az így született versek és novellák esszenciájából Veress Tamás alkotott művészi rajzokat. ?✏️ A végeredmény mostantól prémium sorozatunk palackjait ékesíti. Így lett a borból művészet. Mi nagyon büszkék vagyunk rájuk. Neked hogy tetszenek? ❤️ . . #borbollettmuveszet #mindenpalackegykulontortenet #muveszicimkek #vylyan #vylyanpremium #premium #bor #ujcimke #muveszet #vylyanwinery #art

Vylyan Vineyards & Winery (@vylyan_pinceszet) által megosztott bejegyzés,

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borászat

pincészet

csomagolás

címke

irodalom

művészet

bor

villány

vylyan

vylyan pincészet