Irodalom a borospalackon: különleges köntösben a villányi pincészet borai

HelloVidék   
  Megosztom
Irodalom a borospalackon: különleges köntösben a villányi pincészet borai

A villányi Vylyan Pincészet hét kortárs magyar írót és költőt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet a prémium boraikból – szúrta ki a HelloVidék a borászat Facebook oldalán.

„Vylyan. Minden palack egy külön történet” – fogalmazta meg küldetését a villányi Vylyan Pincészet, amely új köntösbe bújtatta a prémium felhozatalát. A borászat hét kortárs írót és költöt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet a Vylyan Pincészet boraiból, az így született verseket és novellákat pedig Veress Tamás grafikus helyezte el a palackok címkéin.

"A végeredményt a Vylyan Prémium sorozatának palackjain tárjuk a világ elé, hogy mindenkit, aki meglátja és megkóstolja őket, megajándékozzunk egy gondolattal és ünneplőbe öltöztessük a szívét." - írta a Pincészet a Facebook oldalán.

Mind a hét prémium borunk külön személyiség és külön történet, a címkék viszont szinte teljesen egyformák voltak. Ezen változtatni akartunk

– fogalmazta meg a pincészet tulajdonosa az esemény sajtótájékoztatóján, melyről a boraszportal.hu tudósított.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hét kortárs magyar írót és költőt kértük fel arra, hogy merítsenek ihletet prémium borainkból. ?Cserna-Szabó András, Dragomán György, Grecsó Krisztián, Háy János, Parti Nagy Lajos, Szabó T. Anna és Székely Csaba Vylyan borokhoz írt műveiből, az így született versek és novellák esszenciájából Veress Tamás alkotott művészi rajzokat. ?✏️ A végeredmény mostantól prémium sorozatunk palackjait ékesíti. Így lett a borból művészet. Mi nagyon büszkék vagyunk rájuk. Neked hogy tetszenek? ❤️ . . #borbollettmuveszet #mindenpalackegykulontortenet #muveszicimkek #vylyan #vylyanpremium #premium #bor #ujcimke #muveszet #vylyanwinery #art

Vylyan Vineyards & Winery (@vylyan_pinceszet) által megosztott bejegyzés,

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borászat

pincészet

csomagolás

címke

irodalom

művészet

bor

villány

vylyan

vylyan pincészet