Sikersztori: övé az ország első cigányétterme + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Sikersztori: övé az ország első cigányétterme + videó

A békési cigánysorról indult Ásós Géza, akinek már gyerekként az volt az álma, hogy nyithasson egy éttermet - írja a 24.hu.

A portál szerint Géza volt már segédmunkás és építési vállalkozó is, de legféltettebb álmára mindig félrerakott egy kis pénzt. Az ismert filmsorozat, az Üvegtigris mintájára ő is vett egy büfékocsit, ami aztán annyira sikeres lett, hogy rövid időn belül egy pub tulajdonosa lett.

A pub vezetésével sem voltak gondjai, így ezt követően rövid időn belül megnyitotta az ország első cigányéttermét. Itt persze nem állt meg, a sikeren felbuzdulva az első helyet követte a második, majd a harmadik étterem is. Elmondása szerint szinte csak cigányokkal dolgozik, mégpedig azért, hogy lehetőséget adjon azoknak, akik mástól nem kapnának.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

étterem

cigányság

sikersztori

történet

videó