Sikersztori: övé az ország első cigányétterme + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Sikersztori: övé az ország első cigányétterme + videó

A békési cigánysorról indult Ásós Géza, akinek már gyerekként az volt az álma, hogy nyithasson egy éttermet - írja a 24.hu.

A portál szerint Géza volt már segédmunkás és építési vállalkozó is, de legféltettebb álmára mindig félrerakott egy kis pénzt. Az ismert filmsorozat, az Üvegtigris mintájára ő is vett egy büfékocsit, ami aztán annyira sikeres lett, hogy rövid időn belül egy pub tulajdonosa lett.

A pub vezetésével sem voltak gondjai, így ezt követően rövid időn belül megnyitotta az ország első cigányéttermét. Itt persze nem állt meg, a sikeren felbuzdulva az első helyet követte a második, majd a harmadik étterem is. Elmondása szerint szinte csak cigányokkal dolgozik, mégpedig azért, hogy lehetőséget adjon azoknak, akik mástól nem kapnának.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

étterem

cigányság

sikersztori

történet

videó