Sikersztori: övé az ország első cigányétterme + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Sikersztori: övé az ország első cigányétterme + videó

A békési cigánysorról indult Ásós Géza, akinek már gyerekként az volt az álma, hogy nyithasson egy éttermet - írja a 24.hu.

A portál szerint Géza volt már segédmunkás és építési vállalkozó is, de legféltettebb álmára mindig félrerakott egy kis pénzt. Az ismert filmsorozat, az Üvegtigris mintájára ő is vett egy büfékocsit, ami aztán annyira sikeres lett, hogy rövid időn belül egy pub tulajdonosa lett.

A pub vezetésével sem voltak gondjai, így ezt követően rövid időn belül megnyitotta az ország első cigányéttermét. Itt persze nem állt meg, a sikeren felbuzdulva az első helyet követte a második, majd a harmadik étterem is. Elmondása szerint szinte csak cigányokkal dolgozik, mégpedig azért, hogy lehetőséget adjon azoknak, akik mástól nem kapnának.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

étterem

cigányság

sikersztori

történet

videó