Hihetetlen fotók: szájmaszkos csokimikulásokat készít a magyar grillázsmester

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hihetetlen fotók: szájmaszkos csokimikulásokat készít a magyar grillázsmester

A koronavírus-járvány ihlette meg a grillázsmestert, aki lajosmizsei műhelyében egy egész seregnyi maszkos csokimikulást mutatott be.

Rimóczi László cukrász lajosmizsei műhelyében valami egészen formabontót, ugyanakkor mégis fájdalmasan aktuálist alkotott:

Az édesszobrász-grillázsguru, aki egyébként a Magyar Grillázs Szövetség elnöke, tanult foglalkozása alapján szakács, szülővárosában, Lajosmizsén él és dolgozik. Országszerte igyekszik népszerűsíteni a grillázst mint édességet, hagyományt és művészeti ágat. Számos rangos hazai versenyen és kiállításon, szakmai találkozókon, nívós megmérettetéseken mutathatta már be a grillázs szakmát újszerű alkotásain keresztül.

Úgy tűnik, most a koronavírus-járvány is megihlette a grillázsmestert, aki egy egész seregnyi maszkos csokimikulást mutatott be:

Képek: MTI/Ujvári Sándor

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

mikulás

csokoládé

maszk

lajosmizse