Hihetetlen fotók: szájmaszkos csokimikulásokat készít a magyar grillázsmester

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hihetetlen fotók: szájmaszkos csokimikulásokat készít a magyar grillázsmester

A koronavírus-járvány ihlette meg a grillázsmestert, aki lajosmizsei műhelyében egy egész seregnyi maszkos csokimikulást mutatott be.

Rimóczi László cukrász lajosmizsei műhelyében valami egészen formabontót, ugyanakkor mégis fájdalmasan aktuálist alkotott:

Az édesszobrász-grillázsguru, aki egyébként a Magyar Grillázs Szövetség elnöke, tanult foglalkozása alapján szakács, szülővárosában, Lajosmizsén él és dolgozik. Országszerte igyekszik népszerűsíteni a grillázst mint édességet, hagyományt és művészeti ágat. Számos rangos hazai versenyen és kiállításon, szakmai találkozókon, nívós megmérettetéseken mutathatta már be a grillázs szakmát újszerű alkotásain keresztül.

Úgy tűnik, most a koronavírus-járvány is megihlette a grillázsmestert, aki egy egész seregnyi maszkos csokimikulást mutatott be:

Képek: MTI/Ujvári Sándor

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

mikulás

csokoládé

maszk

lajosmizse