Hihetetlen fotók: szájmaszkos csokimikulásokat készít a magyar grillázsmester

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hihetetlen fotók: szájmaszkos csokimikulásokat készít a magyar grillázsmester

A koronavírus-járvány ihlette meg a grillázsmestert, aki lajosmizsei műhelyében egy egész seregnyi maszkos csokimikulást mutatott be.

Rimóczi László cukrász lajosmizsei műhelyében valami egészen formabontót, ugyanakkor mégis fájdalmasan aktuálist alkotott:

Az édesszobrász-grillázsguru, aki egyébként a Magyar Grillázs Szövetség elnöke, tanult foglalkozása alapján szakács, szülővárosában, Lajosmizsén él és dolgozik. Országszerte igyekszik népszerűsíteni a grillázst mint édességet, hagyományt és művészeti ágat. Számos rangos hazai versenyen és kiállításon, szakmai találkozókon, nívós megmérettetéseken mutathatta már be a grillázs szakmát újszerű alkotásain keresztül.

Úgy tűnik, most a koronavírus-járvány is megihlette a grillázsmestert, aki egy egész seregnyi maszkos csokimikulást mutatott be:

Képek: MTI/Ujvári Sándor

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

mikulás

csokoládé

maszk

lajosmizse