Leszámolt a troll kommentekkel a szentendrei étterem: frappáns reakcióval reagáltak rájuk

HelloVidék   
  Megosztom
Leszámolt a troll kommentekkel a szentendrei étterem: frappáns reakcióval reagáltak rájuk

A Birodalom visszavág! Az egy év alatt felhalmozott online troll kommentjeink mostmár nem csak a rólunk készített YouTube videók alatt, de tányérjainkon is megtalálhatóak az ARTEO - val közös kollabban - írta a Teyföl étterem posztjában.

A Teyfölt Szentendre központjában találjuk, ahol a magyar konyha jól ismert ételeit kínálják – a betűtésztalevestől a hortobágyi húsos palacsintán és a töltött paprikán át a tejbegrízig. Most pedig kicsit másik oldalukat mutatták meg, méghozzá azt, hogy van bizony humorérzékük is.

Egy szentendrei étterem tulajdonosai megunták az online támadásokat, és viccbe fordították a kéretlen, sokszor nagyon udvariatlan, kicsit sem építő kritikákat. A kedvenceik mostantól tányérokon is olvashatók

- írta róluk a welovebudapest.com.

Fotó: Szabó Gábor - Teyföl
Fotó: Szabó Gábor - Teyföl

Fotó: Szabó Gábor - Teyföl
Fotó: Szabó Gábor - Teyföl

(Kiemelt kép: Szabó Gábor - Teyföl)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

teyföl

étterem

szentendre