Reagált a szemétkrízisre az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

MTI   
  Megosztom
Reagált a szemétkrízisre az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A lakosok bevonása akkor lenne esedékes, ha a hivatásos szervek (katasztrófavédelem, rendőrség, honvédség) és a karitatív szervezetek sem tudják a fennálló problémát segítség nélkül orvosolni.

Mint azt korábban megírtuk, fennáll a lehetősége, ha a Zöld Híd munkatársai engedély hiányában nem szállítják el a szemetet, akkor a hatályos kormányrendelet szerint a közfoglalkoztatottak, végső esetben pedig ideiglenes polgári védelem címszó alatt a lakosság is bevonható a szemétszállítási feladatokba.

Ezzel kapcsolatban most az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kiadott egy közleményt, amit alább változtatás nélkül közlünk:

A katasztrófavédelem október vége óta fennakadások nélkül irányítja és szervezi Pest és Nógrád megye 116 településén a hulladékszállítást, a tevékenység végzésére kötelezett cégek alkalmazottaival és eszközeivel. Minden olyan híresztelés, amely szerint sor kerülhet a lakosság bevonására, csak pánikkeltésre alkalmas álhír.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem

kuka