Van egy jó ötleted, de nincs pénzed megvalósítani? Segítünk!

HelloVidék   
  Megosztom
Van egy jó ötleted, de nincs pénzed megvalósítani? Segítünk!

A Pest megyén kívüli vállalkozások pályázhatnak a GINOP-2.1.4-15. pályázatra, amely a vidék mikro-, kis- és középvállalkozásainak K+F+I tevékenységeinek intenzitását hivatott fokozni.

Ha szeretnéd a vállalkozásodat fejleszteni, de erre irányulóan erőforráshiánnyal küszködsz, ne csüggedj!

A pályázati felhívás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások bevonása az innovációs láncba, a kutatás és fejlesztés élénkítése. A támogatás elnyerésével a vállalkozás által nem megvalósítható tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatás vehető igénybe, a cégek és személyek saját ötleteikkel, elképzeléseikkel közvetlenül megkereshetnek egy-egy szolgáltatót (egyetem, kutatóhely, egyéb minősített szolgáltató), és azoktól innovatív termék, eljárás, vagy szolgáltatás kifejlesztése érdekében K+F+I-hez kapcsolódó szolgáltatást vehetnek igénybe.

Ennek értelmében elszámolható például az irodahelység használat, adatbank, könyvtár, piackutatás, laboratórium használat, tesztelés és tanúsítás biztosítása hatékonyabb termékek fejlesztése céljából.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 1 millió forinttól 5 millió forintig terjed, a projekt végrehajtására 6 hónap áll rendelkezésre. A pályázatok benyújtása legkésőbb 2018. november 30-án 12 óráig lehetséges.

A pályázati kiírás itt érhető el.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazdaság

belföld

vidékfejlesztés

támogatás

pályázat

kutatás

fejlesztés

innováció

kkv