Van egy jó ötleted, de nincs pénzed megvalósítani? Segítünk!

HelloVidék   
  Megosztom
Van egy jó ötleted, de nincs pénzed megvalósítani? Segítünk!

A Pest megyén kívüli vállalkozások pályázhatnak a GINOP-2.1.4-15. pályázatra, amely a vidék mikro-, kis- és középvállalkozásainak K+F+I tevékenységeinek intenzitását hivatott fokozni.

Ha szeretnéd a vállalkozásodat fejleszteni, de erre irányulóan erőforráshiánnyal küszködsz, ne csüggedj!

A pályázati felhívás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások bevonása az innovációs láncba, a kutatás és fejlesztés élénkítése. A támogatás elnyerésével a vállalkozás által nem megvalósítható tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatás vehető igénybe, a cégek és személyek saját ötleteikkel, elképzeléseikkel közvetlenül megkereshetnek egy-egy szolgáltatót (egyetem, kutatóhely, egyéb minősített szolgáltató), és azoktól innovatív termék, eljárás, vagy szolgáltatás kifejlesztése érdekében K+F+I-hez kapcsolódó szolgáltatást vehetnek igénybe.

Ennek értelmében elszámolható például az irodahelység használat, adatbank, könyvtár, piackutatás, laboratórium használat, tesztelés és tanúsítás biztosítása hatékonyabb termékek fejlesztése céljából.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 1 millió forinttól 5 millió forintig terjed, a projekt végrehajtására 6 hónap áll rendelkezésre. A pályázatok benyújtása legkésőbb 2018. november 30-án 12 óráig lehetséges.

A pályázati kiírás itt érhető el.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazdaság

belföld

vidékfejlesztés

támogatás

pályázat

kutatás

fejlesztés

innováció

kkv