Jó hír a gazdáknak: ismét lehet pályázni az Év Tanyája díjra

MTI   
  Megosztom
Jó hír a gazdáknak: ismét lehet pályázni az Év Tanyája díjra

Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdeti az Agrárminisztérium az Év Tanyája szakmai díj felhívását. A magyar tanyák, tanyás térségek fejlesztési támogatása mellett fontosnak tartja a szaktárca, hogy évről évre magas szintű elismerésben részesítse azokat az egyéni tanyagazdaságokat, amelyek jó mintául szolgálhatnak más tanyák számára.

Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdeti az Agrárminisztérium az Év Tanyája szakmai díj felhívását. A magyar tanyák, tanyás térségek fejlesztési támogatásán túl, a 2011 óta sikeresen működő Tanyafejlesztési Program mellett fontosnak tartja a szaktárca, hogy évről évre magas szintű elismerésben részesítse azokat az egyéni tanyagazdaságokat, amelyek azáltal, hogy a természeti környezettel összhangban, tájba és az adott térség gazdasági és társadalmi szövetébe megfelelően illeszkedő tanyagazdaságot hoztak létre, jó mintául szolgálhatnak más tanyák számára.

Az ez évi kiírásban három kategóriában mérettethetik meg magukat a tanyagazdák: „Az Év Tanyagazdasága” és „Az Év Hagyományőrző Tanyája” díj mellett értékelik a közönség által legjobbnak ítélt gazdaságot is. A meghirdetett kategóriák első három helyezettje az elismerő oklevél mellett idén először pénzjutalomban is részesül, amely kizárólag a tanyagazdaság további fejlesztésére használható fel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazda

magyar gazdaság

tanya

az év tanyája

tanyagazdaság

az év tanyagazdasága