Veszélyes játék: füstgránát robbant fel vidéki fiatalok kezében

MTI   
  Megosztom
Veszélyes játék: füstgránát robbant fel vidéki fiatalok kezében

Súlyosan megsérült két nagymágocsi fiatal, akiknek a kezében füstgránát robbant fel - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

Szabó Szilvia elmondta, a lányok úgy akartak fotót készíteni magukról, hogy a kezükben tartják a füstgránátot, amelyet egyik barátjuktól kaptak. A füstgránát felrobbant, a lányok maradandó kézsérülést szenvedtek. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

füstgránát

sérülés

baleset