Veszélyes játék: füstgránát robbant fel vidéki fiatalok kezében

MTI   
  Megosztom
Veszélyes játék: füstgránát robbant fel vidéki fiatalok kezében

Súlyosan megsérült két nagymágocsi fiatal, akiknek a kezében füstgránát robbant fel - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

Szabó Szilvia elmondta, a lányok úgy akartak fotót készíteni magukról, hogy a kezükben tartják a füstgránátot, amelyet egyik barátjuktól kaptak. A füstgránát felrobbant, a lányok maradandó kézsérülést szenvedtek. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

füstgránát

sérülés

baleset