Ilyen nincs: magaslesadót vezetnek be a vidéki Magyarországon!

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen nincs: magaslesadót vezetnek be a vidéki Magyarországon!

A Baranya megyei Nagydobsza település képviselőtestülete arról döntött, hogy a közigazgatási területén lévő vadászlesekre adót vet ki.

Ahogy arról a Nimród Vadászújság írja, ennek mértéke lesenként évi 50 ezer forint, amely alól kivételt képez az a vadásztársaság, amelyik a területen csak egyetlen lest helyezett el. A lap az intézkedésről megkérdezte az Országos Magyar Vadászkamara Baranya megyei Területi Szervezetét. Az érdekvédelmi szervezet szerint, az érintett vadásztársaságot már értesítették a jogászaik által megfogalmazott álláspontjukról, amit az alábbiakban olvashatunk:

Magyarán, a nagydobszai képviselőtestület határozata nem jogszerű az OMVK megyei szervezete szerint

- jegyezte meg a portál.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadászat

vadásztársaság

baranya megye

nagydobsza

magasles

magaslesadó

adó