Ilyen nincs: magaslesadót vezetnek be a vidéki Magyarországon!

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen nincs: magaslesadót vezetnek be a vidéki Magyarországon!

A Baranya megyei Nagydobsza település képviselőtestülete arról döntött, hogy a közigazgatási területén lévő vadászlesekre adót vet ki.

Ahogy arról a Nimród Vadászújság írja, ennek mértéke lesenként évi 50 ezer forint, amely alól kivételt képez az a vadásztársaság, amelyik a területen csak egyetlen lest helyezett el. A lap az intézkedésről megkérdezte az Országos Magyar Vadászkamara Baranya megyei Területi Szervezetét. Az érdekvédelmi szervezet szerint, az érintett vadásztársaságot már értesítették a jogászaik által megfogalmazott álláspontjukról, amit az alábbiakban olvashatunk:

Magyarán, a nagydobszai képviselőtestület határozata nem jogszerű az OMVK megyei szervezete szerint

- jegyezte meg a portál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadászat

vadásztársaság

baranya megye

nagydobsza

magasles

magaslesadó

adó