Több mint 12 ezer liter romlott a tej került a magyar boltokba: vigyázz, ha ilyet vettél

HelloVidék   
  Megosztom
Több mint 12 ezer liter romlott a tej került a magyar boltokba: vigyázz, ha ilyet vettél

Ahogyan arról a Blikk beszámolt a piliscsabai Aldiban vásárolt 1,5 százalékos, saját márkás tejnél több vásárló is észlelte, hogy annak fogyasztásakor már kis mennyiségnél is maró érzés jelentkezik a nyelvén, a nyelőcsövében, később pedig tartós hasfájás lép fel. Egy helyi Facebook-csoportban is beszámoltak ugyanezekről a tünetekről, elárulva: miután visszavitték a tejet a helyi boltba, ott szó nélkül visszavették.

Egy helyi Facebook-csoportban többen beszámoltak ugyanezekről a tünetekről, és többen közölték, hogy amikor visszavitték a tejet a boltba, ott szó nélkül visszavették.

A Blikknek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) azt írta, az Aldi saját hatáskörében kivonta a forgalomból a problémás terméket. A hatóság szerint csak egy bizonyos gyártási sorozatnál vannak gondok:

A tejet a Tolnatej állította elő, és a július 25-én szállított a problémás tételből több mint 12 ezer liter került forgalomba. Az Aldi részletes vizsgálatot indított az ügyben, de a Tolnatej is vizsgálja, hogy ez hogy fordulhatott elő. Az Aldi a problémás terméket visszaveszi.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tej

aldi

nébih