Vidéki home office, amiből nagy bukta lett: otthonából árulta a hamisítványokat egy nő

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki home office, amiből nagy bukta lett: otthonából árulta a hamisítványokat egy nő

A Szombathelyi Járási Ügyészség 6 rendbeli iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint 2022 tavaszán Budapesten ismeretlen személytől vásárolt hamisított ruházati termékeket, táskákat, öveket, amelyek a jogosultak védjegyoltalmának jegyeit utánozták, és azokat szombathelyi otthonából akarta forgalomba hozni.

A nőt azonban a hazaúton a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei igazoltatták, a megtévesztő külsejű, csomagolású árukat lefoglalták.

A bűncselekménnyel az elkövető a hat sértettnek összesen több mint 2,5 millió Ft vagyoni hátrányt okozott, amely a nyomozás során nem térült meg. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Vármegyei Főügyészség.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

home office

csalás

hamisítvány

minőség

webáruház