Vidéki home office, amiből nagy bukta lett: otthonából árulta a hamisítványokat egy nő

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki home office, amiből nagy bukta lett: otthonából árulta a hamisítványokat egy nő

A Szombathelyi Járási Ügyészség 6 rendbeli iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint 2022 tavaszán Budapesten ismeretlen személytől vásárolt hamisított ruházati termékeket, táskákat, öveket, amelyek a jogosultak védjegyoltalmának jegyeit utánozták, és azokat szombathelyi otthonából akarta forgalomba hozni.

A nőt azonban a hazaúton a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei igazoltatták, a megtévesztő külsejű, csomagolású árukat lefoglalták.

A bűncselekménnyel az elkövető a hat sértettnek összesen több mint 2,5 millió Ft vagyoni hátrányt okozott, amely a nyomozás során nem térült meg. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Vármegyei Főügyészség.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

home office

csalás

hamisítvány

minőség

webáruház