Brutális, mi megy a Zsarnai piacon: fotókon mutatjuk a brutális látványt

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális, mi megy a Zsarnai piacon: fotókon mutatjuk a brutális látványt

Minősíthetetlen állapotok uralkodnak a piactéren, az eladók kiakadtak Miskolc egyik legforgalmasabb piacán - írja a boon.hu.

Ahogy a portál írja, egy árus kereste meg őket, aki azt mondta, hogy „embertelen körülmények között” árulnak szombaton. A neve elhallgatását kérő árus fotókat is küldött szerkesztőségnek, amelyet egyébként több közösségi oldalon is megosztottak már. Azt is elmondta, hogy a vevők is fel vannak háborodva.

Volt olyan árus, aki gumicsizmában volt kénytelen rakodni. Akkora sár és a víz a piac területén, hogy szinte lehetetlen normálisan sétálni a területen. A napidíj ellenében ilyen szolgáltatás azt gondolom, hogy méltatlan hozzánk, mélységesen fel vagyok háborodva, hiszen évek óta ígérgetik, hogy megoldják a helyzetet, de semmi előrelépés nincs az ügyben

- panaszolta az árus.

Sokan töltöttek fel fotókat a Zsarnai Piac Facebook-oldalára, ezek jól tükrözik a elképesztő állapotot:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

piac

miskolc

zsarnai piac

eső

árusok