Brutális, mi megy a Zsarnai piacon: fotókon mutatjuk a brutális látványt

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális, mi megy a Zsarnai piacon: fotókon mutatjuk a brutális látványt

Minősíthetetlen állapotok uralkodnak a piactéren, az eladók kiakadtak Miskolc egyik legforgalmasabb piacán - írja a boon.hu.

Ahogy a portál írja, egy árus kereste meg őket, aki azt mondta, hogy „embertelen körülmények között” árulnak szombaton. A neve elhallgatását kérő árus fotókat is küldött szerkesztőségnek, amelyet egyébként több közösségi oldalon is megosztottak már. Azt is elmondta, hogy a vevők is fel vannak háborodva.

Volt olyan árus, aki gumicsizmában volt kénytelen rakodni. Akkora sár és a víz a piac területén, hogy szinte lehetetlen normálisan sétálni a területen. A napidíj ellenében ilyen szolgáltatás azt gondolom, hogy méltatlan hozzánk, mélységesen fel vagyok háborodva, hiszen évek óta ígérgetik, hogy megoldják a helyzetet, de semmi előrelépés nincs az ügyben

- panaszolta az árus.

Sokan töltöttek fel fotókat a Zsarnai Piac Facebook-oldalára, ezek jól tükrözik a elképesztő állapotot:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

piac

miskolc

zsarnai piac

eső

árusok