Hatalmas razziát tart a NAV: ezek a boltok lesznek célkeresztben

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas razziát tart a NAV: ezek a boltok lesznek célkeresztben

Az alábbiakon túl az adóellenőrök a hét valamennyi napján a vármegye egyéb területein is végezhetnek vizsgálatokat- írta meg a nool.hu.

Ahogy a portál írja, a NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága január 29. és február 2. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • január 29. (hétfő) Bátonyterenyei járás,
  • január 30. (kedd) Szécsényi járás,
  • január 31. (szerda) Salgótarjáni járás,
  • február 1. (csütörtök) Balassagyarmati járás,
  • február 2. (péntek) Pásztói járás

Mint írják, a revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják az állateledel-kiskereskedőknél. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatának a meglétét is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állateledel

bolt

ellenőrzés

nav

razzia