Kész, vége: lehúzza a rolót a legendás vidéki futballklub

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége: lehúzza a rolót a legendás vidéki futballklub

Jó eséllyel megszűnik a Szombathelyi Haladás kft. miután minden bizonnyal a cégbíróság eljárást kezdeményeznek a kft.-vel szemben.

Ma délután fél 4-re hívták össze a taggyűlést.A mai összejövetelen nem jelent meg Homlok Zsolt, a többségi tulajdonos. A két hónapja lemondott ügyvezető, Szántó Erzsébet képviselte az üzletembert. Új ügyvezeőt nem választottak a tagok. Arról is döntött a taggyűlés, hogy visszalép az NB/III-as indulástól - írja a savariaforum.hu.

Az önkormányzat részéről dr. Czeglédy Csaba vett részt a taggyűlésen. Ezt követően az alábbiakat írta közösségi oldalán.

Amikor 10 éve azt mondtam a szombathelyi közgyűlésen a fideszes képviselőknek, hogy csúnya vége lesz, ha az önkormányzat megválik a Szombathelyi Haladás Kft.-ben lévő többségi tulajdonától, nem gondoltam volna, hogy ma én állok úgy ott az önkormányzat képviselőjeként lehajtott fejjel a Kft. utolsó taggyűlése után a kisebbségi tulajdonostársakkal, a szurkolók két képviselőjével és a lemondott FEB elnökkel, mintha egy sírt álltunk volna körbe. Nyilván sose halunk meg, de ezt ma nagyon szar volt átélni

- fogalmazott.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

megszűnés

szombathely

foci