Túrkeve idén is az ezer bagoly városa lett!

HelloVidék   
  Megosztom
Túrkeve idén is az ezer bagoly városa lett!

Túrkevét több mint 1000 bagoly szállta meg – írja a lajk.startlap.hu.

A rengeteg bagoly jelenléte kifejezetten jó hír a lakosoknak, nem azért, mert ezzel bagoly turizmus veszi kezdetét a településen, hanem mert 1000 madár a tél három hónapja alatt mintegy 200-300 ezer kártevőt távolít el. Az erdei fülesbaglyoknak azért költöztek a városba, mert jól jön nekik a településeken tapasztalható néhány fokkal melegebb hőmérséklet.

A városban telelő baglyok nappal a fák csupasz ágain pihengetnek, esténként innen indulnak vadászni. Egy-egy fán akár több tucat baglyot is lehet látni.

Az alábbi tavalyi felvételen megtekinthető a bagolyinvázió:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bagoly

túrkeve

madarak