Rossz hír az allergiásoknak: támadnak a pollenek

Népszava   
  Megosztom
Rossz hír az allergiásoknak: támadnak a pollenek

Az erősödő nappali felmelegedés hatására országszerte fokozódik a kora tavasszal virágzó fák pollenszórása.

Az elkövetkező napokban az éger pollenkoncentrációja az északkeleti területek kivételével sokfelé elérheti a magas-nagyon magas szintet – közölte a tisztifőorvos a Facebook-oldalán. A mogyoró virágpora jellemzően közepes, helyenként magas koncentrációban van jelen. Egyre többfelé kezdődik el a napokban a ciprus- és tiszafafélék pollenszórása is, pollenkoncentrációjuk a Dunántúl déli részén, valamint a főváros térségében érheti el magas szintet, írja a Népszava.

Azok akik valamelyik tavaszi fa virágporára érzékenyek, készüljenek fel a tavaszi csúcsidőszakra, ha szükséges, kérjenek tanácsot kezelőorvosuktól.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pollen

pollenszezon

allergia

allergiaszezon