Agancsokat vitt haza a siklósi férfi: lopás miatt indítottak eljárást ellene

HelloVidék   
  Megosztom
Agancsokat vitt haza a siklósi férfi: lopás miatt indítottak eljárást ellene

A siklósi rendőrök lopás miatt indítottak eljárást egy 27 éves férfi ellen - írta meg a bama.hu.

Ahogy a portál írja, a nyomozók tegnap gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint Drávapalkonya külterületén egy szántóföldről öt darab gímszarvasagancsot vitt haza.

Mint írták, a férfit előállították a rendőrkapitányságra, kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

lopás

agancs

agancsok

drávapalkonya

szántóföld

gímszarvas