Fotókon mutatjuk a rendkívüli vadat: medvét láttak Ózdon a vadászok

HelloVidék   
  Megosztom
Fotókon mutatjuk a rendkívüli vadat: medvét láttak Ózdon a vadászok

Egy kétszáz kiló körüli hím medve kóborolhatott az Északi-középhegységben, Ózdnál, Szentsimon-Susa gerincén vadászok fotózták le a termetes látogatót.

Esti vendég Szentsimon-Susa gerincén (Ózd). Vendégvadászom fotózta. Kucu helyett maci jött

- írta Kovács Zoltán, az Ózdi II. Rákóczi Ferenc Vadásztársaság hivatásos vadásza Facebook-bejegyzésében, ahol is egy termetes medve fotóit osztotta meg pár napja.

A vaddisznót váró vadászok végül medvét leltek. A vadász úgy tudja, hogy hétfő délután a Hangonyi-tó mögött, Vermes területrészen észlelték már az állatot.

A felvételeken valószínűsíthetően egy 200 kg körüli hím példány látható.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medve

ózd

szentsimon-susa

vadász

kovács zoltán