Súlyos medvetámadás áldozata lett a férfi: több helyen megharapta a fenevad

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos medvetámadás áldozata lett a férfi: több helyen megharapta a fenevad

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit, miután medve támadt rá a Hargita megyei Kissolymoson, jelentette be vasárnap délután Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke. Borboly elmondta, ez már a második ilyen eset az év eleje óta, hozzátette: a törvény szerint 24 órán belül ki kellene állítani a medve kilövésére vonatkozó rendeletet, írja a Maszol.

Borboly Csaba hozzáfűzte: az áldozat kutyaugatásra lett figyelmes, ezért fejszével a kezében elsétált a kert végébe, ott támadt rá a medve.

Idehaza Nógrád megyében szinte már mindennapos a medvék jelenléte, mellyel meg kell tanulnunk együttélni a szakemberek szerint.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medve

medvetámadás

hargita megye

kissomoly